Gepersonaliseerde update – Ieder kwartaal op de hoogte van de ontwikkelingen die voor jou relevant zijn!

Gepersonaliseerde update – Ieder kwartaal op de hoogte van de ontwikkelingen die voor jou relevant zijn!

Als ondernemer weet jij hoe belangrijk het is om altijd op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Zeker als het gaat om software applicaties, wil je ervoor zorgen dat je optimaal gebruik maakt van de mogelijkheden die deze bieden. Bij Easyflex begrijpen we dit als geen ander.

Om ervoor te zorgen dat jij als klant altijd op de hoogte bent van de laatste veranderingen van onze software, hebben we de Easy Update in het leven geroepen. Hierin bespreken wij alle belangrijke wijzigingen, verbeteringen en oplossingen die in de afgelopen periode hebben plaatsgevonden.

Maar we begrijpen ook dat niet alles even relevant is voor jouw organisatie. Daarom bieden we nu een nieuw abonnement aan waarbij we ieder kwartaal een online afspraak met je inplannen en alle ontwikkelingen die voor jou relevant zijn uitgebreid doornemen.

Verzekerd van een gepersonaliseerde update

Voor slechts €400,- per jaar ben je verzekerd van een gepersonaliseerde update waarbij we ieder kwartaal alle veranderingen van jouw applicatie(s) bespreken. En niet alleen dat, je hebt ook nog eens de mogelijkheid om al je vragen hierover direct te stellen aan één van onze consultants. Zo ben je altijd weer helemaal up-to-date en haal je alles uit Easyflex.

Kortom, met het nieuwe abonnement van Easyflex ben je verzekerd van duidelijkheid en up-to-date kennis van de veranderingen die voor jouw applicaties relevant zijn. Dit jaar brengen we slechts €300,- in rekening, omdat we beginnen bij Q2. Wij nemen de tijd om jou alles uit te leggen, zodat jij weer volop gebruik kunt maken van de mogelijkheden van onze software applicaties. Zo wordt complex werk eenvoudig gemaakt, dat staat vast.

Webinars aanvragen

Voor onderwerpen zoals urenbestanden, document management & digitale handtekening en frontoffice, bieden wij ook webinars aan waarin een uitgebreide uitleg met instructies over het betreffende onderwerp wordt gegeven. Klik hier voor meer informatie en vraag direct jouw webinar(s) aan!

Blijf volledig op de hoogte

Blijf ook volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door regelmatig onze website, nieuwsbrief, social media kanalen en/of handboek te checken.

Laat ons jouw zorgen wegnemen!

Heb je interesse in de gepersonaliseerde update of webinar(s)? Neem dan contact op via processen@easyflex.nl (consultancy) of bel +31(0)162 690 410. Onze consultants helpen je graag verder en nemen al jouw zorgen uit handen!

Easyflex. De vaste kracht voor flexwerkend Nederland.
Nieuwsbrief