Het Noordelijk Uitzendevent: leren en inspireren!

Het Noordelijk Uitzendbureau Event: leren en inspireren!

Donderdag 4 oktober organiseren Easyflex, Webplaats en Payrollplaats gezamenlijk het Noordelijk Uitzendbureau Event in Groningen.

Dit Noordelijk Uitzendbureau Event is een tegenhanger voor alle kennisevents die in de Randstad worden georganiseerd voor uitzendbureaus, payrollers en detacheerders. De initiatiefnemers zijn er van overtuigd dat Noordelingen elkaar veel kunnen leren en elkaar kunnen inspireren. De #TopDutch campagne is voor henzelf een inspiratiebron geweest voor dit Event.

Het Event is bedoeld om kennis op te doen en met allerlei ideeën verder te bouwen aan het succes van het uitzend- of detacheringsbureau. ARTRA biedt een training aan: online searchen van kandidaten en de ABU en het CNV gaan met elkaar in gesprek over de toekomst van flexwerk.

Er is een interview met succesvolle Noordelijke uitzendondernemers en er worden diverse workshops aangeboden over online marketing en organisatieontwikkeling. Tijdens het gehele Event is er een informatiemarkt specifiek gericht op de branche en is er ruimschoots de gelegenheid om te netwerken.

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: https://www.uitzendbureauevent.nl/

Nieuwsbrief