Houd je hoofd koel: Inzicht in urendeclaratie verwerking

Houd je hoofd koel: inzicht in urendeclaratie verwerking

Terwijl het in Nederland tropisch warm is en we een tweede hittegolf te pakken hebben, houden wij het hoofd koel! We zetten drie nieuwe toevoegingen op een rijtje die je meer inzicht geven bij het verwerken van urendeclaraties:

Fase in urendeclaratie
In de urendeclaraties wordt nu de fase van een flexwerker getoond.  Deze staat rechtsboven in de declaratie achter de gewerkte uren. Zo kun je bij het invoeren van de urendeclaratie in één oogopslag de huidige fase van een flexwerker raadplegen.

Loonafrekening in overzicht Urendeclaraties
Het exportbestand van het overzicht ‘Urendeclaraties’ is uitgebreid met een extra kolom. Hierin wordt de loonafrekening uit de urendeclaratie getoond. Zo kun je eenvoudig zien of je de urendeclaraties met de loonafrekening ‘In batch afwikkelen voor verstreken loontijdvakken’ of ‘In batch afwikkelen voor alle loontijdvakken’ hebt geaccordeerd. Zo heb je gemakkelijk zicht op welke declaraties verloond gaan worden.

Overzicht urendeclaraties verwerkt uitgebreid met memovelden plaatsing
Het overzicht ‘Urendeclaraties verwerkt’ is uitgebreid met een extra selectie, namelijk ‘memovelden plaatsing’. In de opmaak van het overzicht kun je twee memovelden van de plaatsing selecteren. Hiervoor zijn twee nieuwe kolommen toegevoegd aan het exportbestand. Op het moment dat je één en/of twee memovelden selecteert, wordt het resultaat van deze memovelden (wanneer deze is ingevuld bij het memoveld in de plaatsing) getoond in de twee nieuwe kolommen van het exportbestand.

Namens het Easyflex team willen we je nog een prettige zomer wensen!

Nieuwsbrief