Jaarwissel 2021/2022

Jaarwissel 2021/2022

Wil jij goed voorbereid de stappen doorlopen?


Vanaf 10 december is het nieuwe loonjaar beschikbaar om in te richten en kun je stap 1 van de jaarwissel uitvoeren. Dit betreft het openen van het nieuwe loonjaar. In totaal zijn er 3 stappen, welke allemaal uitvoerig zullen worden beschreven in ons online handboek. We helpen je alvast op een aantal manieren, zoals door het invullen van de vaste premiepercentages en franchises.

Ook kun je in Easyflex het oude loonjaar nog even open houden, terwijl het nieuwe loonjaar al geopend is. Je hoeft dus rond de jaarwisseling niet nog snel het huidige loonjaar af te sluiten!

Webinar Jaarwissel

Om je goed voor te bereiden op de stappen van de Jaarwissel bieden we je de mogelijkheid om deel te nemen aan het webinar Jaarwissel 2021/2022. Op 13, 14 of 17 december (10:00 uur) ben je van harte welkom om deel te nemen aan het webinar. In deze webinar van maximaal 90 minuten zullen we alle stappen van de jaarwissel doorlopen en leggen we uit hoe je deze stappen kunt uitvoeren.

Ook zal er aandacht worden besteed aan eventuele cao- en wetswijzigingen die relevant zijn voor de uitzendbranche. Deelname bedraagt €99,- excl. btw.

Meld je eenvoudig aan via: https://easyflex.webinargeek.com/webinar-jaarwissel-2021-2022

Jaarwissel uitbesteden?

Wil je het jezelf nog makkelijker maken? Het is mogelijk om stap 1 van de jaarwissel uit te besteden. Hiervoor zijn 2 opties beschikbaar:

Easyflex

Wij kunnen stap 1 van de jaarwissel voor je uitvoeren. De kosten hiervoor bedragen €130,- per uur. De opdrachtbevestiging voor het uitvoeren van deze actie kun je vinden in ons online handboek via https://confluence.easyflex.net/display/HNBKKLNT/Opdrachtbevestigingen

Graag ontvangen wij de ingevulde en ondertekende opdrachtbevestiging retour via easy2serve@easyflex.nl. Daarnaast hebben wij ook per werkmaatschappij de beschikking gedifferentieerde premie Whk 2022 nodig.

Easyflex neemt telefonisch contact met je op wanneer de jaarwissel wordt uitgevoerd. Let op: er zijn een beperkt aantal plekken beschikbaar!

BRO Administraties

BRO Administraties is een Certified Professional van Easyflex. Door de jarenlange samenwerking met Easyflex heeft BRO Administraties uitgebreide kennis van de applicatie. BRO hanteert een tarief van €115,- per uur.

Heb je interesse in de diensten van BRO Administraties? Neem dan contact op via niels@bro-administraties.nl, pieter@bro-administraties.nl of bel 0172-782160.

Nieuwsbrief