Ken jij deze handige overzichten al?

Ken jij deze handige overzichten al?

Easyflex biedt ontzettend veel mogelijkheden voor het maken van rapportages en overzichten. Doordat er zoveel overzichten zijn, worden sommige handige overzichten vaak over het hoofd gezien. Deze overzichten kun je terugvinden in de ‘Backoffice’ op het tabblad ‘Overzichten’. Hieronder vind je drie overzichten die nogal eens vergeten worden, maar zeker goed van pas kunnen komen!

StiPP controle
Met dit overzicht krijg je inzicht in de pensioenen van jouw flexwerkers; handig voor een controle bijvoorbeeld. Dit overzicht bevat de gewenste informatie voor een SNCU controleur inzake het StiPP Pensioen, namelijk: de allereerste ingangsdatum en de einddatum van het StiPP Pensioen. Naast de gegevens over het pensioen wordt de naam en het registratienummer van de flexwerker getoond.

Journalisering financiële instellingen
Kun je niet terugvinden welke looncomponenten aan een bepaald grootboeknummer zijn gekoppeld? Gebruik dan het overzicht ‘Journalisering financiële instellingen’.

Op dit overzicht worden diverse financiële instellingen getoond. Zo worden er eerst een aantal brongegevens weergegeven, denk hierbij aan:

  • alle journaalrekeningen;
  • vastgelegde locaties;
  • sectorrisicogroepen;
  • sectoren;
  • loonbelastingsnummers.

Vervolgens worden per looncomponent de journaalpost gegevens getoond.

Leegloop
Op dit overzicht wordt de leegloop van de werkmaatschappij weergeven. Leegloop is van toepassing op flexwerkers met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde of onbepaalde tijd. Deze flexwerkers zijn in dienst bij jouw bedrijf, echter wanneer zij niet/gedeeltelijk te werk zijn gesteld bij relaties, is er sprake van volledige of gedeeltelijke leegloop. Op dit tabblad kun je leegloop op tijd signaleren, zodat je er op tijd op in kunt spelen.

Kom je er niet aan uit of heb je een vraag over een specifiek overzicht? Neem dan contact op met ons Service Center via support@easyflex.nl, Mijn Easyflex of 0162 690 411. Zij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief