Mascha en Jurjen; geen blad voor de mond

Mascha en Jurjen; geen blad voor de mond

Hout! We vieren het vijfjarige jubileum van twee Easytoppers. Deze ronde aan het woord: Mascha (Service Consultant & Trainer) en Jurjen (Quality Assurance Engineer).

Mascha, hoe was jouw start bij Easyflex?
Mijn start bij Easyflex was vernieuwend. Het ging er totaal anders aan toe dan bij andere werkgevers. Vanaf de eerste dag hing er een erg open en relaxte sfeer. Het Service Center telde maar 4 personen en Jurjen en ik waren in die periode de nieuwe starters.

Op mijn eerste werkdag had ik nooit gedacht dat ik nu….
Zoveel van computers zou weten en dat ik door heel Nederland zou crossen om bij klanten langs te gaan!

Waar kijk je het meeste naar uit?
Dat ik van mijn spaargeld een gave Mercedes Benz kan kopen! Hiermee ga ik stralend als gelukkig mens door Nederland touren!

Als de wekker gaat denk ik…
Yes! Hup de douche in, een Nespresso in de badkamer en daarna door de mooie polders van de Krimpenerwaard naar het Brabantse land.

Waar ben je het meest trots op?
Dat ik bij Easyflex erg op mijn plek zit. Dat ik keuzes heb gemaakt om in het Mooie Schoonhoven te gaan wonen en dat ik erg mooie mensen om me heen heb, zowel op mijn werk als privé!

Jurjen, hoe ben jij bij Easyflex terechtgekomen?
Mijn CV werd gespot op monsterboard. Iemand in de regio Rotterdam heeft mij op gesprek gevraagd ondanks dat hij geen vacatures voor mij had. Daarna heeft hij mij bij een concullega aangedragen als kandidaat. Met deze partij heb ik in een restaurant in Breukelen een gesprek gehad, waarna ik ben uitgenodigd om bij Easyflex langs te komen.

Wat is je uit jouw startperiode het meest bijgebleven?
Alles gaat in Brabant totaal anders dan in de randstad! Daarnaast is de uitzendbranche een vak apart. Met kennis van financiën en salaris heb je pas het topje van de uitzendbranche ontdekt. Dit had ik niet verwacht waardoor ik in het begin wat langzamer was dan ik had gehoopt.

Waar kunnen we jou ‘s nachts voor wakker maken?
Wakker maken? Het liefst niet! Maar als het moet dan voor het aanbod van een reis naar een ander land. Een andere cultuur zien, proeven en ervaren is bijzonder en het doet iets met je als mens.

Wat wilde je als kind later worden?
Meubelmaker of bouwer van grote jachten. Na het volgen van een timmeropleiding ben ik erachter gekomen dat ik gewoon een linker- en rechterhand heb. Dit gemengd met mijn perfectionisme was geen ideale combinatie. Daarnaast speelt er meer af in mijn hoofd dan dat er uit mijn handen komt en dat werkte niet goed met de collega’s op de stageplekken.

Waar ben je het meest trots op?
Ik ben ontzettend blij met mijn analytisch vermogen en mijn nieuwsgierigheid. Hierdoor krijg ik veel dingen snel onder de knie. Dit heeft mij geholpen met mijn ontwikkeling binnen Easyflex. Binnen drie en een half jaar ben ik doorgegroeid van het Service Center naar de afdeling Quality Assurance. Nu gebruik ik de kennis van de front-end en klantgebruik om mee te praten en te denken over de back-end van Easyflex. Privé is dat uiteraard het trouwen met een prachtige vrouw en daarmee ook direct papa zijn van drie kinderen.

Nieuwsbrief