Nieuw in Easyflex: bijlage toevoegen aan de factuur en voorschotten direct uitbetalen

Nieuw in Easyflex: bijlage toevoegen aan de factuur en voorschotten direct uitbetalen

De afgelopen tijd hebben we niet stil gezeten en wij hebben dan ook twee veelgevraagde wensen van klanten gerealiseerd, namelijk:

  • Bijlage toevoegen aan de factuur
    Vanaf heden is het mogelijk om bijlage(n) toe te voegen bij de factuur in één PDF-document. De bijlage(n) kunnen in de urendeclaratie toegevoegd worden via ‘Frontoffice > Urendeclaraties’. De mogelijke bestandstypen die je kunt uploaden zijn: pdf, doc, docx, png, jpg en jpeg. Let op: de maximale grootte van één bijlage is 3 MB. De maximale grootte van de factuur betreft 20 MB.
  • Betalen van voorschotten via de bank 
    Het is vanaf nu mogelijk om direct voorschotten te betalen vanuit Easyflex aan je flexwerker. Met de nieuwe module in ‘Frontoffice > Flexwerker > Verrekening > Voorschot’ kun je er nu voor kiezen om het ingevoerde voorschot via de bank uit te laten betalen. De betaling doe je vervolgens eenvoudig met het overzicht ‘Betalingen (aanmaken betaalopdrachten)’. Let op: kies bij ‘soort betaling’ in het overzicht voor ‘voorschotten’. Het enige wat je nog rest is het inlezen van je exportbestand bij je bank!

Kom je hier niet aan uit of heb je hier nog vragen over? Neem dan contact op met ons Service Center; bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 08.30 t/m 17.00 via support@easyflex.nl, 0162 690 411 of via Mijn Easyflex!

Nieuwsbrief