Nieuws

Kom alles te weten over Easyflex

Bekijk het nieuws

Meld je aan voor onze kosteloze webinars!

Vanaf dinsdag 27 juli trappen wij af met de Easy update webinar. In deze webinar bespreken wij alle (belangrijke) wijzigingen, verbeteringen en oplossingen die in de afgelopen maand plaats hebben gevonden. Vind je het soms lastig om te begrijpen wat er staat of heb je wat extra toelichting nodig? Dan is deze webinar echt iets voor jou!

Lees meer

Fouten in je BPF Bouw pensioenaanlevering? Zo los je ze op!

Op het Service Center krijgen we veel vragen over foutmeldingen in de BPF Bouw pensioenaanleveringen. APG maakt een verschil tussen verwerkbare en onverwerkbare fouten. Heb je een onverwerkbare fout in de pensioenaanlevering? Dan wordt het bestand in zijn geheel zelfs niet in behandeling genomen! In dit artikel lees je hoe je bij een flexwerker het APG pensioen aan- of uitzet, hoe je bepaalde foutmeldingen voorkomt en oplost.

Lees meer

Vakantie? Laat alles netjes achter!

De vakanties staan weer voor de deur. Heerlijk! Door de versoepeling van maatregelen kunnen we weer wat meer.  Of je nu thuis blijft, op vakantie in eigen land gaat of naar het buitenland, zorg dat je op kantoor alles netjes achter laat zodat je echt kan genieten.

Lees meer

Easyflex versie 2021-14

Easyflex versie 2021-14 is op 15-07-2021 om 23:00 uur in productie genomen. Bekijk de versiepagina in het online handboek om te zien wat er […]

Lees meer

Stap over op de nieuwste Connector 1.6!

Na 10 jaar ondersteuning voor Windows 7 is deze vorig jaar beëindigd. Daarnaast adviseert Microsoft om geen gebruik meer te maken van Internet Explorer (IE). IE wordt namelijk niet meer ge-update en er worden geen nieuwe standaarden meer voor ontwikkeld. Daarom adviseren wij om niet meer in te loggen op www.easyflex.net via IE en over te stappen op de Connector 1.6 (in plaats van 1.5).

Lees meer

Volledig AVG-proof werken? Check onze handige tips!

Sinds 25 mei 2018 geldt nog maar één privacywet in de hele EU: de algemene verordening gegevensbescherming (AVG). De Wet Bescherming Persoonsgegevens komt hiermee te vervallen. Het uitgangspunt van de AVG is dat persoonsgegevens alleen mogen worden verwerkt wanneer dat strikt noodzakelijk is. Bij overtreding van deze wet kunnen organisaties sancties opgelegd krijgen. Tijd voor een check-up! Werken jullie nog steeds AVG-proof of is de aandacht wellicht wat verslapt? In Easyflex is het mogelijk om AVG-proof te werken. Eerder hebben we hier dan ook diverse tips en tricks over gedeeld.

Lees meer

Great Place to Work, goed werkgeverschap bekroond met een certificaat!

Easyflex is officieel gecertificeerd als een Great Place To Work! Great Place To Work is met 35 jaar ervaring dé internationale partner op het gebied van goed werkgeverschap.

Lees meer

Maak kennis met ons nieuwe consultancy team!

Maak kennis met ons nieuwe consultancy team. Ons team helpt je optimaal gebruik te maken van onze systemen en te sturen op een beter resultaat.

Lees meer

Altijd op de hoogte zijn van eventuele storingen?

Sinds enige tijd is het mogelijk om eventuele verstoringen te raadplegen via http://status.easyflex.net/. Indien er sprake is van een technische verstoring in Easyflex, EF2Go, Flexwrapp, Easyflex Planning of Dataview zal dit op deze statuspagina worden getoond.

Lees meer
1 2 52 53