Nieuws

Kom alles te weten over Easyflex

Bekijk het nieuws

Easyflex versie 2020-21

Easyflex versie 2020-21 is op 15-10-2020 om 23:00 uur in productie genomen. Bekijk de versiepagina in het online handboek om te zien wat er […]

Lees meer

SLA & ALV update

Er zijn nieuwe versies beschikbaar van de SLA en de ALV. Deze zijn beide te vinden op: http://www.easyflex.nl/downloads/

Lees meer

Partner uitgelicht: RecruitRobin

Met de tool van Recruit Robin vind je geautomatiseerd meer kandidaten voor al je vacatures. Je sourcingproces wordt bijna volledig overgenomen nadat je het gewenste functieprofiel hebt ingevuld.

Lees meer

Partner uitgelicht: SelfBilling

Met de software van Easyflex-partner SelfBilling breng je jouw inkoopfacturatie perfect op orde. Op 5 november en 10 november geven Dennis Feld en Jurjen Pieneman van SelfBilling een webinar over hun koppeling met Easyflex. Kom te weten wat de mogelijkheden zijn voor jouw organisatie! Je kunt je nu inschrijven via: klik hier.

Lees meer

Nieuwste updates: A1 verloning & E-facturatie!

De afgelopen maanden is er hard gewerkt aan twee nieuwe projecten die sinds kort in Easyflex zijn geïmplementeerd: de A1-verloning en e-facturatie! Wellicht heb je een en ander al gezien in de Easy Update en/of Easyflex zelf of maak je er zelfs al gebruik van. Ben je er nog niet helemaal mee bekend? Lees dan verder!

Lees meer

Importeer eenvoudig je batch in EF2Go!

Heb je een aanbesteding gewonnen of heb je een ander uitzendbureau of payrollbedrijf overgenomen? Of werk je sinds kort met Easyflex en wil je al je flexwerker- en relatiegegevens op één overzichtelijke plek? Dan is het handmatig invoeren van flexwerkers en relaties nu verleden tijd! Met de importmodule in EF2G0 is het mogelijk om via een Excel bestand flexwerkers of relaties in Easyflex te importeren.

Lees meer

Foutje in de declaratie! Hoe corrigeer je dit?

Een foutje is zo gemaakt. Maar hoe kun je dit eigenlijk oplossen? En welke mogelijkheden zijn er in Easyflex om correcties uit te voeren? Lees dit artikel en je weet hoe je een foutje eenvoudig kunt oplossen.

Lees meer

Werk je met intermediairs? Maak gebruik van margefacturatie!

Wil je na het uitvoeren van de reguliere facturatie een margefactuur aanmaken voor de intermediair? Gebruik dan de margefacturatie in Easyflex. Deze module is al een tijd beschikbaar, maar sinds kort zijn er een aantal uitbreidingen en mogelijkheden toegevoegd!

Lees meer

Belangrijk: onderhoud Digipoort

Door onderhoud bij Digipoort is het vanaf heden tot en met maandag 5 oktober niet mogelijk om ziek- en herstelmeldingen via UWV Digipoort in te sturen. 

Lees meer
1 2 44 45