Nu Live: mobiel ondertekenen in Flexwrapp

Nu Live: mobiel ondertekenen in Flexwrapp

Het is zover, vanaf nu kunnen jouw flexwerkers documenten digitaal ondertekenen in de Flexwrapp app op hun mobiele telefoon (Android en iOS). De werking is heel simpel, dus maak je nog geen gebruik van Flexwrapp en Digitale Handtekening, start dan vandaag nog!

Het ondertekenen van documenten door flexwekers was al mogelijk via de desktop versie van Flexwrapp. Hiervoor moest je flexwerker vaak een computer opzoeken om documenten te ondertekenen. Maar vanaf vandaag is dat niet meer nodig! Nu kunnen je flexwerkers hun documenten direct digitaal ondertekenen vanuit Flexwrapp op elke Android en iOS smartphone.

[av_one_fifth min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=” margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” custom_class=”][/av_one_fifth]

[av_one_half first min_height=” vertical_alignment=’av-align-top’ space=’no_margin’ custom_margin=’aviaTBcustom_margin’ margin=’0px’ margin_sync=’true’ padding=’0px’ padding_sync=’true’ border=” border_color=” radius=’0px’ radius_sync=’true’ background_color=” src=” attachment=” attachment_size=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=” custom_class=”]

Hoe werkt het?
Aan jouw kant in Easyflex verandert er niets, je ziet nog steeds in één overzicht welke documenten wachten op ondertekening en welke je ondertekend retour hebt ontvangen. Voor de flexwerker verandert er wel iets in de app: wanneer er een document wordt verzonden voor ondertekening, krijgt de flexwerker dit te zien bij het kopje Digitale Handtekening onder Documenten. Vervolgens kan de flexwerker het document inzien, controleren en ondertekenen. Laat je flexwerkers de nieuwe versie van de app downloaden en ze kunnen gelijk aan de slag!

Klinkt goed maar ik gebruik nog geen Flexwrapp of Digitale Handtekening. Hoe kan ik starten?
Starten kun je vandaag nog! Het gebruik van Flexwrapp is gratis voor Easyflex-gebruikers. Én eenmaal gestart met Flexwrapp, kun je ook aan de slag met Digitale Handtekening. Neem contact op met Sales via 0162-690410 of sales@easyflex.nl voor meer informatie.

Nieuwsbrief