Stap over op de nieuwste Connector 1.6!

Na 10 jaar ondersteuning voor Windows 7 is deze vorig jaar beëindigd. Daarnaast adviseert Microsoft om geen gebruik meer te maken van Internet Explorer (IE). IE wordt namelijk niet meer ge-update en er worden geen nieuwe standaarden meer voor ontwikkeld. Daarom adviseren wij om niet meer in te loggen op www.easyflex.net via IE en over te stappen op de Connector 1.6 (in plaats van 1.5).

Wat is de Connector?

De Connector is een programma waarmee je direct kunt inloggen in je Easyflex omgeving. Wanneer je de Connector downloadt, wordt er een pictogram op je bureaublad geïnstalleerd. Hiermee kun je direct inloggen zonder gebruik te maken van Internet Explorer in combinatie met www.easyflex.net.

Wat zijn de voordelen van de nieuwe Connector 1.6 ten opzichte van 1.5?

In de nieuwe Connector zit een auto-update ingebouwd. Dit betekent dat je niet telkens de (nieuwere) versies van de Connector hoeft te downloaden. Deze wordt namelijk automatisch ge-update naar de nieuwste versie. Daarnaast is het nu ook mogelijk om de Connector te installeren als je geen beheerdersrechten hebt. Voorheen had je hier een (systeem)beheerder voor nodig. Nu download je de Connector eenvoudig zelf door tijdens de installatie bij ‘Geavanceerd’ te kiezen voor ‘Alleen voor uzelf installeren’.

Waar vind ik de Connector?

De Connector vind je op onze downloadpagina.

Nieuwsbrief