Terugblik: Easyflex koppelpartnerevent 20 april

Easyflex koppelpartnerevent 20-04-2021

20 april was het zover: het allereerste online Easyflex koppelpartnerevent! Een groot deel van onze koppelpartners waren hier aanwezig om meer te vertellen over hun product en de koppeling met Easyflex.

Hoe verliep de dag?

Met de demonstratie van 2Foqus was de kop eraf! Zij hebben meer verteld over hun (BI) mogelijkheden om rapportages en informatie uit Easyflex aan te vullen met informatie uit allerlei andere systemen voor het beste inzicht.

Na 2Foqus hebben we de demonstratie bij mogen wonen over onlineUUR van Webplaats. Een primeur, want de koppeling tussen Easyflex en onlineUUR is nog maar nét live. Met onlineUUR kun je eenvoudig, transparant én efficiënt de gewerkte uren van flexwerkers (laten) registreren en (laten) accorderen. onlineUUR is ook beschikbaar als mobiele applicatie op Android- en Apple-telefoons.

Vervolgens heeft Selfbilling ons meer uitgelegd over hun mogelijkheden om in combinatie met Easyflex de administratie rondom het in- en verhuren van ZZP’ers te vergemakkelijken. Dankzij de koppeling met Selfbilling kan dit namelijk volledig geautomatiseerd!

Plan4Flex sloot vervolgens aan, om meer te vertellen over de mogelijkheden om hun uitgebreide pakket te koppelen met Easyflex. Plan4Flex helpt uitzendbedrijven met ingewikkelde planningsvraagstukken of een sterk wisselende personeelsplanning. Werk, vervoer en huisvesting: alles komt samen in één operationeel systeem. Vanuit de planning koppelen ze loontabellen en functies, zodat je plaatsing meteen in Easyflex klaarstaat!

De ochtend werd afgesloten door ons eigen frontoffice portaal EF2Go! In deze demonstratie is een van de processen die je in Easyflex2Go kunt laten plaatsvinden volledig doorlopen: het proces van het inschrijven van een flexwerker tot het aanmaken van een plaatsing. Inclusief het aanmaken en ondertekenen van documenten zoals de arbeidsovereenkomst.

’s Middags was het aan RecruitRobin om weer af te trappen. RecruitRobin automatiseert het vinden van kandidaten in CV databases van Indeed, Nationale Vacaturebank, Monsterboard en nog vier anderen. Door de integratie met Easyflex worden ook alle goede kandidaten automatisch toegevoegd aan je Easyflex database.

SolidOnline heeft ons daarna meer laten zien van ConnectYourFlex: De ConnectYourFlex Connector verbindt systemen, zet gegevens om en wisselt deze uit. Dit proces verloopt automatisch, waardoor het lijkt alsof er maar met één systeem gewerkt wordt. Hierdoor kun je niet één maar meerdere systemen naadloos integreren met Easyflex!

Het vaststellen van iemands identiteit is van groot belang in de uitzendbranche. Oribi heeft ons dan ook meer verteld over een van hun producten: de ID-employee. ID-Employee is een toepassing die (uitzend)organisaties in staat stelt om de id-bewijzen en gegevens van uitzendkrachten of medewerkers te controleren én te verwerken. Met ID-Employee kun je een medewerker in dienst nemen of iemand uitzenden, zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de juistheid van de identiteit.

De hekkensluiter (last bot not least!) was 9Knots. Zij hebben ons meer verteld over een van hun producten: de FlexMaster. FlexMaster is een complete online planningstool die de mogelijkheid biedt om o.a. je  flexwerkers, huisvesting en transportplanning te beheren. Er kunnen eenvoudig overzichtelijke rapportages worden gegenereerd en middels een mobile app kunnen snel gegevens worden gedeeld met flexwerkers of relaties.

Met meer dan 200 aanmeldingen beschouwen wij het Easyflex koppelpartnerevent als een groot succes. Het vervolg staat dan ook al gepland voor dit najaar! Wil je op de hoogte blijven van onze aankomende events? Meld je dan snel aan via: https://bit.ly/2JmpeWj

Had je graag bij het koppelpartnerevent aanwezig willen zijn, maar is dit wegens omstandigheden niet gelukt? Of wil je meer informatie na de demonstratie? Onze koppelpartners vertellen je graag meer over hun product.

2Foqus
Mike Rutters:
06-22668882
mike.rutters@2foqus.nl

Selfbilling
Dennis Feld:
06-18492154
d.feld@selfbilling.com

OnlineUur
Franck Antonides:
050-8003285
franck@webplaats.nl

Plan4Flex
Dréann van den Akker:
06-83905252
dreann@ewingsict.nl

EF2Go
Sales:
0162-690410
sales@easyflex.nl

RecruitRobin
Aron Schilder:
06-21819039
aron@recruitrobin.com

SolidOnline
Sales:
023-5563184
sales@connectyourflex.com

Oribi
Sacha Mahabier:
06-22489288
s.mahabier@oribi.nl

9Knots
Richard Klijn:
085-2100195
info@9knots.nl

Nieuwsbrief