Verandering op Salesgebied

Verandering op Salesgebied

Afscheid nemen is nooit leuk, maar in dit geval vinden we het extra jammer. René van der Lee, Salesmanager van Easyflex, gaat vanaf 2016 een andere weg inslaan en zal Easyflex verlaten.

René van der Lee, ieder van onze klanten zal hem kennen! Klanten van het eerste uur van Easyflex zullen hun eerste training hebben gekregen van René en nieuwere klanten zullen René als allereerste aanspreekpunt van Easyflex hebben leren kennen. Een man met vele talenten, beroemde uitspraken en een zéér gewaardeerde collega. We hoeven er geen doekjes om te winden dat we het jammer vinden dat hij Easyflex verlaat, maar we weten zeker dat we hem nog vaak zullen zien.

Namens alle collega’s van Easyflex willen we hem het allerbeste wensen in zijn nieuwe uitdaging. En René je weet, de koffie staat altijd klaar!

Om de plaats van René op te volgen, is het één en ander binnen de organisatie verschoven. Zo zal Astrid Roovers, welbekend als accountmanager van Easyflex, René vervangen als Salesmanager. Zij wordt op het gebied van klantvragen en accountmanagement dan weer ondersteund door Irma Kuijf en Birgit van der Linden, ook geen onbekenden binnen Easyflex! In de eerste nieuwsbrief van 2016 nemen we dit nieuwe Salesteam uitgebreid onder de loep en kun je in een interview alle ins en outs lezen.

Nieuwsbrief