Easyflex meets Plan4flex

Easyflex meets Plan4flex

Gebruik je Easyflex én Plan4flex? Of ben je nog op zoek naar een planningssysteem? Vanaf nu koppelen beide systemen met elkaar! En hoef je dus geen dubbele gegevens meer in te voeren.

Veel uitzendbureaus die werken met flexmigranten maken gebruik van de software van Plan4Flex. Zij kiezen voor deze expert op het gebied van planning, omdat Plan4Flex niet alleen het plannen van werk maar ook vervoer, huisvesting en andere zaken (PBM, gereedschap of badges) ondersteunt. Met de software plaats je gemakkelijk en snel de juiste mensen op de juiste plek. Daarnaast communiceer je via de software eenvoudig via mail, portalen, sms of app met klanten en uitzendkrachten. Plan4Flex beschikt ook over een eigen app, waarbij de uitzendkracht zijn of haar planning kan inzien, beschikbaarheid doorgeeft of documenten digitaal ondertekent.

Koppeling Easyflex
Plan4Flex is in combinatie met Easyflex dé ideale match om het gehele uitzendproces te ondersteunen. De vernieuwde en intensieve samenwerking heeft als resultaat een perfecte koppeling, die direct de ingevoerde data van je uitzendkracht vanuit Plan4Flex in Easyflex zet. Op deze manier ben je altijd zeker van de correcte data die altijd up-to-date is. Geen onnodig dubbele invoer en kans op typfouten. En het blijft niet alleen bij het koppelen op het gebied van de basisgegevens van de uitzendkrachten en relaties. We zijn ook hard aan het werk voor het koppelen van uren en toeslagen, plaatsingen en vergoedingen.

Hoe werkt het?
Gegevens: In Plan4Flex genereer je met één druk op de knop een lijst met flexwerkers die nieuw zijn ingeschreven of waarvan de gegevens gewijzigd zijn. Uit deze lijst kun je ook flexwerkers uitsluiten (die je niet wilt updaten in Easyflex) of handmatig extra flexwerkers toevoegen. Van de flexwerkers waarbij iets gewijzigd is, worden dan alle gegevens doorgestuurd naar Easyflex. Alle wijzigingen worden in Easyflex per flexwerker/relatie vastgelegd op het tabblad ‘Notificaties’. Daar kun je dus altijd terugzien of, wanneer en wát er gewijzigd is. Wil je controleren of een flexwerker in de Plan4flex koppeling wordt meegenomen? Kijk dan bij de flexwerker op het tabblad ‘Webservices’.

Alle belangrijke gegevens van de flexwerker en relatie worden doorgestuurd in de koppeling. Voor de flexwerker kun je denken aan NAW-gegevens, BSN, communicatiemiddelen zoals telefoonnummer en e-mailadres, nationaliteit, geboortegegevens, gegevens van het identiteitsbewijs en bankgegevens. Voor de relatie gaat het onder andere om NAW-gegevens, KvK inschrijfnummer, debiteurennummer, website en communicatiegegevens.

Prijs
Aan het gebruiken van de koppeling zijn kosten verbonden. Per werkmaatschappij betaal je € 20,- per week met, in het geval van meerdere werkmaatschappijen, een maximum van € 60,-. Heb je interesse in het gebruiken van de koppeling met Plan4Flex? Neem dan contact met ons op via sales@easyflex.nl of 0162-690410.

Nieuwsbrief