Nooit meer handmatig cao’s zoeken met caoloon!

Over 2 weken is het mogelijk om bij het aanmaken van een plaatsing in EF2GO direct de juiste cao te kiezen. Het is niet meer nodig om handmatig de cao op te zoeken en te kijken welke regels daarbij horen met betrekking tot de lonen. Deze tool is beschikbaar voor alle EF2GO gebruikers en kun je zo vaak gebruiken als je wilt!

Hoe werkt het?

– Bij het aanmaken van een plaatsing in EF2GO zie je aan de rechterkant het vak met ‘cao loon’ staan. Hier kun je de cao kiezen die van toepassing is op de plaatsing.

– Vervolgens kies je voor de loontabel en de functie. De tool schaalt de functie direct voor je in, dit kun je terugzien bij ‘functieschaal’. Ook de geldende werkweek wordt voor je ingevuld. Het enige wat je nog hoeft in te vullen, is de geboortedatum en periodiek.

– Klaar met invullen? Klik dan op ‘bereken’. Je ziet direct het uurloon verschijnen conform cao en bijbehorende functie. Deze kun je vervolgens eenvoudig overnemen in de plaatsing door te kiezen voor ‘neem over’.

– Handige tip: als je op de button klikt naast de cao, krijg je alle belangrijke informatie van je gekozen cao te zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan toeslagen en vergoedingen.

Nog niet bekend met EF2GO maar heb je wel interesse? Vraag een vrijblijvende demo aan via sales@easyflex.nl 

Nieuwsbrief